Hoşgeldin İndirimi
XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Mavi-Cafeye Özel-1509T0514
XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Mavi-Cafeye Özel-1509T0514
XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Mavi-Cafeye Özel-1509T0514
XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Mavi-Cafeye Özel-1509T0514
XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Mavi-Cafeye Özel-1509T0514
XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Mavi-Cafeye Özel-1509T0514

XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Mavi-Cafeye Özel-1509T0514

Marka : XFly
Bu ürünü satın aldığınızda : 0
Fiyat : $123.94(KDV Dahil)

XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu-Mavi-Cafeye Özel-1509T0514

Oyuna 1-0 önde başlamak elinizde!
Oyunun ruhuna uygun tasarımı sayesinde her zaman 1 adım önde!

ÜRÜN ÖLÇÜLERİ
Ortalama Montaj Süresi:5 Dakika.
Genişlik:62 cm, Derinlik: 46 cm Yükseklik: 120 cm 
Oturak Yüksekliği:Maximum: 48 cm, Minimum: 42 cm
Ürün Ağırlığı:15 Kilogram
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

 Kullanılan Mekanizma:120 derece geriye yatabilen, istenilen açıda ayarlanabilir çift kollu ve kuyruklu multi-tilt mekanizma.
 Kullanılan Malzeme: Kontrplak
 Kullanılan Sünger: 65 DNS yoğunluğunda poliüretan sünger.
 Kullanılan Kol: Sürtünme katsayısı düşük, mükemmel bir direnç ve dayanıklılığa sahip,  kullanıma uygun çok sert darbelere bile dayanabilen birinci kalite malzemeden üretilmiş ergonomik kol.
 Kullanılan Ayak: Ekstra sağlam anti-shock özelliğine sahip metal ayak.

GARANTİ SÜRESİ
SİPARİŞ EDİLDİĞİ GÜN İTİBAR İLE 24 AY SÜRELİ GARANTİ KAPSAMINDADIR.
 

 

 

 

 

Uzun süreler bilgisayar başında olanlar, vaktinin büyük bölümünü oyun oynayarak geçirenler veya internet kafe işletmecileri oyuncu koltuklarına ihtiyaç duyar. Xfly Vendetta oyuncu koltuğu ergonomik yapısı ve şık tasarımı sayesinde kullanıcılara konfor sağlarken aynı zamanda estetik bir görüntü oluşmasını sağlar. Örneğin Xfly Vendetta oyuncu koltuğu-kırmızı-cafeye özel olan modelleri kırmızı ve siyahın uyumunu cafe ortamıyla birleştirerek farklı bir tarz oluşturur. Normal çalışma sandalyelerinden farklı olarak sırt yaslama kısmı daha uzun ve oturma kısımları da daha geniştir. Bu sayede daha uzun süre koltukta oturan insanlar bile vücut ağrıları çekmeden sağlıklı bir şekilde oturabilmektedir. Xfly Vendetta oyuncu koltuğu bel ve boyun kısımlarında birer adet yastığın bulunduğu, yüksekliği ayarlanabilen, tekerlekli bir mekanizmaya sahip ortopedik bilgisayar veya oyuncu koltuklardır. Aynı zamanda bel desteğiyle istediğiniz şekilde konumlandırabilirsiniz.

 

  • Kafeye Özel Bilgisayar Koltuğu
  • Boyun ve Bel Yastıklı
  • Hareket Ettirmek İçin Tekerlekli Tasarım
  • Ayarlanabilir Yükseklik

Xfly Vendetta Oyuncu Koltuğu İnceleme

Xfly Vendetta Oyuncu Koltuğu İnceleme

Xfly Vendetta oyuncu koltuğu inceleme aşamalarına geçmeden önce ürünün genel bilgileri şu şekildedir; koltuğun vücuda temas eden oturma yeri genişliği 62 cm, yüksekliği 120 cm, derinliği 46 cm dir. Bu sayede uzun boylu kullanıcılar da bu oyuncu koltuğunu rahatlıkla tercih edebilir. Ürünün ağırlığı ise 15 kilogramdır. Ayarlanabilen yüksekliği sayesinde kullanıcılar rahat ettikleri boy seviyesine ya da kendi boylarına en uygun olan ayara göre koltuğu yükseltip alçaltabilirler. Oyuncu koltuğunun oturak yüksekliği ise max 48 cm min 42 cm olarak tasarlanmıştır. Ürün kargolama işlemi sırasında demonte şekilde alıcıya gönderilir. Koltuğun kurulumu ise yaklaşık olarak 1 dakika sürer. İçerisinde talimatların ve kullanım tavsiyelerinin olduğu bir yazı yer alır. Kurulum öncesinde bu yazıların okunması gerekir. Aynı zamanda Xfly Vendetta oyuncu koltuğu 24 ay garantilidir.

 

Üç Xfly Vendetta Oyuncu Koltuğu Avantajları

Xfly Vendetta Oyuncu Koltuğu Avantajları

Ürünün iki adet yastığı yer almaktadır. Bunlardan biri boyun biri bel yastığıdır. Bu yastıklar yüksek yoğunluklu süngerlerden üretildiği için bel ve boyun boşluğuna tam denk gelerek otururken rahat bir deneyim sunar. Koltuğun her iki yanında bulunan plastik kolçakları sayesinde kollarınızı koyabilir veya oturup kalkarken destek alabilirsiniz. Koltuğun çift mekanizmalı olması Xfly Vendetta oyuncu koltuğu özellikleri arasındadır. Bu da dik bir pozisyonda otururken koltuğun altında yer alan kolu çektiğinizde koltuk sırt kısmı esneme yapar ve daha eğik bir konumda da kullanabilmenize sebep olur. Yine koltuğun alt kısmında sertlik ayarı kopuzu yer alır. Burası sayesinde koltuğun ileri geri yatmasındaki sertliği kendi konforunuza göre ayarlayabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR